chasingmemoriesandfears.blogg.se

hästar & barrundor

Kategori: Allmänt

I fredas hadd ja dejour me Ami, vi for i gamla vasa terrängen me rölli&totte. Hitta en ''rondell'' runt en staty uppe på en kulle som vi gallopera runtrunt i. Måst ha sitt jäklit dumt ut :D tur att ingen så oss! Efter de for vi ti stalle å kolla på dressyr lektion som vi måst gör för skolans skull, bara 30 timmar kvar nu hoho.
Blev ingen utgång på freda då de va dejour ijenn på lörda, den gången me maria. Terrängen ijenn barbacka på Paola :) om ja sku ha en fungerande telefon sku de kom mobilbilder, men sim-korte börjar int funk förrens på tisda.... 
 
På kvällen va de iaf tänkt att vi sku far ti klacken me Heidi, men pga vi blev av me vår sjuss så dro vi ti stan istelle på barrunda :) Först O'malleys å shotta sen en massa drinkar på brödfabriken, sen sprang vi på Kia & Juha-Matti vi amarillo så satt me dom å sen börjar minne svikta.
 
Ida vakna ja me en såån inihelvetes krapula, aldri mer ijenn på läng! Just de jaa.. i helj va de ju tomatkarneval :D 
Då huvuvärken hadd släppt å efter en lååång powernap åkt ja iväg ti stalle. Ida sto de på schemat att Johanna sku rid på Täplä, hon rider super bra å kul vade att hon gilla honom! :) 
 
Johanna&Täplä
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: